LKV

Laillistettu kiinteistönvälittäjämme voi auttaa sinua myymään tai ostamaan kiinteistön.
Tapaa kiinteistönvälittäjämme, suunnittelijamme ja rakennustiimimme!

Jos olet ostamassa kiinteistöä, voimme tulla arviokäynnille kanssasi. Suunnittelijamme voi tehdä ehdotuksia, joiden mukaan kiinteistöä voidaan muokata tarpeitasi vastaavaksi. Rakennustiimimme voi arvioida mahdollisen remontin hinnan. Näin voit tehdä tarjouksen kiinteistöstä tietäen, paljonko tämä tulisi sinulle tulevaisuudessa maksamaan.

Jos olet myymässä kiinteistöä, LKV-, suunnittelu- ja stailaustiimimme voi auttaa joko suunnitelemaan remontin tai sisustamaan asunnon niin, että se houkuttelee mahdollisia ostajia entistä paremmin.

Näin voit saada enemmän voittoa myymästäsi kohteesta!

Paras osa on, että maksat meille vasta kun kohteesi on myyty!

Myymässä asuntoa tai taloa?

Ota yhteyttä

Case Study

Oletko myymässä?

Laillistettu kiinteistönvälittäjämme voi auttaa sinua joko myymään tai ostamaan kohteen.

Findeko LKV tekee ensin arviointikäynnin pääsuunnittelijan, rakennustöistä vastaavan sekä kiinteistönvälittäjän kanssa. Tämä perusteella tehdään suunnitelma, jotta kohde saadaan myytyä mahdollisimman nopeasti sekä parhaalla mahdollisella hinnalla.

Oletko myymässä?

Ota yhteyttä ja me autamme sinua löytämään itsellesi täydellisen kodin. Autamme myös arvioimaan mahdollisen remonttitarpeen, jolla kodistasi tehdään juuri sinun tarpeisiisi vastaava.

Turvallisuus, tehokkuus ja ammattitaito


Findeko Groupissa yhdistyvät sisustussuunnittelu, laillistettu kiinteistönvälitys ja ammattitaitoinen rakennustiimi; näin varmistamme, että voit ostaa tai myydä kiinteistön turvallisesti ja varmasti.

Ota yhteyttä

envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram